Rezoliucijų metodas hibridinėms logikoms - Norgėla, Stanislovas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Aprašytas grynųjų hibridinių logikų formulių transformavimo į disjunktų aibę algoritmas bei rezoliucijų metodas, kuris taikomas disjunktų aibėms.