Sekvencinis skaičiavimas teiginių laiko logikai su laiko tarpsniais - Alonderis, Romas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Straipsnyje yra pateiktas sekvencinis skaičiavimas teiginių laiko logikai su laiko tarpsniais. Šis skaičiavimas yra gautas Kripkės semantikos internalizacijos būdu. Šiame skaičiavime leistinos struktūrinės bei pjūvio taisyklės. Visos jo taisyklės yra nepriklausomos nuo konteksto ir apverčiamos. Šis skaičiavimas yra korektiškas ir pilnas.