Volterra eilučių taikymas signalų iškraipymų analizei - Anilionienė, Julija (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Šiame darbe signalų iškraipymų analoginiuose optoelektroniniuose įrenginiuose analizei pasiūlytas Volterra eilučių metodas. Tai leidžia įvertinti signalo iškraipymo šaltinius bei gauti bendrus sprendinius iškraipymų skaičiavimui.