Matematinė Juozo Stoukaus (1886–1946) veikla - Kastickaitė, Joana (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Juozas Stoukus (1886–1946) buvo pedagogas, matematikas, vadovėlių autorius. Jis parašė vadovėlius: „Analizinės geometrijos pagrindai“, „Begalinių mažybių analizio pagrindai“, „Aritmetikos uždavinynas“, 1, 2 dalys, „Geometrijos uždavinynas“, 1, 2 dalys.