Apie profesoriaus Arono Naftalevičiaus (1921 03 24–1999 07 02) veiklą Vilniaus universitete - Jasiūnas, Henrikas; Verikaitė, Vitolda (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Arono Naftalevičiaus gyvenimo apžvalga, mokslinis darbas, bibliografija.