Žurnalas „Mūsų žinynas“ apie matematikos taikymus karo topografijoje: autoriai ir jų straipsniai (1922–1940 m.) - Ažubalis, Algirdas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Karo mokslų ir istorijos žurnale „Mūsų žinynas“ 1922–1940 m. buvo paskelbti 87 straipsniai apie įvairius matematikos taikymus kariuomenėje. Iš tų straipsnių 27 buvo skirti matematikos taikymams karo topografijoje. Tuos straipsnius parašė 15 autorių: 12 karininkų, 2 civiliai ir 1 nežinomas.