Kelios paprastos pastabos apie „Kengūros“ grožį ir naudą - Rudalevičienė, Regina; Kašuba, Romualdas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
„Kengūros“ judėjimui pasaulyje ir Europoje priskaičiuojami vos keli dešimtmečiai. To judėjimo vertės ir naudos dabar jau niekas neginčija. Tačiau patys „Kengūros“ uždaviniai ir kiti su jais susiję natūralūs dalykai yra menkai teoriškai įprasminti. Mokslinėje literatūroje straipsnių „Kengūros“ uždavinių tematika negausu. Todėl kiekvienas bandymas ką nors pasakyti turi prasmę ir reikšmę.