2011 m. VPU Jaunųjų matematikų olimpiados apžvalga - Jakaitytė, Eglė; Kaučikas, Algirdas; Mazėtis, Edmundas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Straipsnyje aptariami 2010 metų VPU jaunųjų matematikų olimpiados uždaviniai ir jų sprendimai.