Apie Hamiltono-Jakobi lygčių sprendinių išraiškas - Gudynas, Gintautas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Straipsnyje analizuojamos Hamiltono-Jakobi lygčių sprendinių išraiškos, kai hamiltonianas užduodamas kaip tiesinių funkcijų gaubiamoji.