Honorary canon Jonas Katelė (1831–1908) - Jasiūnas, Henrikas; Verikaitė, Vitolda (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Dedicated to anniversary of the death of priest Jonas Katelė.
Keywords: Katelė; Spudulis; mathematical problems book; arithmetic