Ar piliečių dalyvavimą valdymo procesuose gali paskatinti tinkama komunikacija? - Matkevičienė, Renata (Information & Media, 2017)
Kristinos Jakutytės-Ancienės daktaro disertacijos „Elektroninis dalyvavimas įgyvendinant trečiojo sektoriaus veiklas: Lietuvos nevyriausybinių organizacijų atvejis“ apžvalga