Disertacijos apie Europos Sąjungos biurokratų neatrastąją atminties komunikaciją gynimas - Manþuch, Zinaida (Information & Media, 2008)
Defense of doctoral dissertation on memory communication not discovered by EU bureaucratsZinaida Manþuch