Information policy in Lithuania: Mass media in focus - Gudauskas, Renaldas (Information & Media, 1997)
Šio straipsnio tikslas – atlikti procesų, vykusių Lietuvos visuomenės informavimopriemonių sferoje pastaraisiais metais, analizę, įvertinti pagrindines jų raidos tendencijasvalstybės informacijos politikos kontekste. Straipsnyje aptariamas visuomenėsinformavimo priemonių vaidmuo besiformuojančios informacinės visuomenės sąlygomis,įvertinami naujausi šios srities įstatymai, bandoma pagrįsti integruotos nacionalinėsinformacijos politikos poreikį ir svarbą.
Keywords: -