Another view (on bibliometrics) - Augustinaitis, Arūnas (Information & Media, 1996)
Prof. O. Voverienės straipsnio "Bibliometrijos vieta informacijos mokslų sistemoje" rankraščio, skirto "Informacijos mokslams" recenzija
Keywords: -