Education for international communications in Lithuania - Gudauskas, Renaldas (Information & Media, 1996)
Vilnius Universiteto  Komunikacijos fakultetas su partneriais nuo 1996 m. rugsėjo 1 d. dalyvauja vienerių metų TEMPUS (PHARE) Europos Sąjungos projekte (SJEP) "Tarptautinės komunikacijos mokymo programa Lietuvai". Straipsnyje išdėstyti svarbiausi principai ir uždaviniai, aptartos pagrindinės projekto įgyvendinimo priemonės.
Keywords: -