The institute of library and information science in Warsaw. Present situation and prospects - Wozniak, Jadwiga (Information & Media, 1995)
Institutas yra seniausia Lenkijos aukštojo mokslo įstaiga, rengianti specialistus bibliotekoms, informacijos centrams, knygynams, leidykloms ir kitoms įstaigoms, susijusioms su knyga ir informacija. Institute atliekami ir šių krypčių moksliniai tyrimai.Straipsnyje aptariamas stacionarinis ir neakivaizdinis mokymas bei doktorantūra, specializacijos, mokymo planai ir mokomieji dalykai. Institute, kaip ir visoje Lenkijos švietimo sistemoje, vyksta reforma, kuria siekiama įgyvendinti dviejų lygių specialistų rengimą (bakalaurų ir magistrų), kreditų sistemą, suderinamą su kitų šalių aukštosiomis mokyklomis.
Keywords: -