The information and documentation centre of the council of Europe in Vilnius - Prokopčik, Marija (Information & Media, 1994)
Europos Tarybos informacijos ir dokumentacijos centras veikia nuo 1994 m. spalio mėn. Tai savarankiška institucija, kurią finansuoja Europos Taryba. Centro tikslas - kaupti ir skleisti informaciją bei dokumentus apie Europos Tarybos uždavinius, veiklą ir rezultatus, dalyvauti įvairiuose renginiuose, susijusiuose su ET veikla, publikuoti ir platinti ET dokumentus lietuvių kalba. Centro biblioteka turi maždaug 3000 periodinių leidinių bei knygų fondą anglų ir prancūzų kalbomis, kuris apima visas Europos Tarybos veiklos sferas. Centro paslaugomis nemokamai gali naudotis visi Lietuvos gyventojai bei užsienio valstybių piliečiai nuo 16 metų. Šio Centro patalpos yra Lietuvos nacionalinėje M. Mažvydo bibliotekoje.
Keywords: -