Relations between knowledge management and innovation creation - Janiūnienė, Erika (Information & Media, 2015)
Ingrida Girnienė. Žinių vadybos veiksniai, skatinantys inovacijų kūrimą. Socialiniai mokslai, Komunikacija ir informacija. Daktaro disertacija. Vilnius, 2014.