The royal school of librarianship - Harbo, Ole (Information & Media, 1994)
Danijos Karališkoji bibliotekininkystės mokykla veikia Kopenhagoje nuo 1956 m. Nuo 1973 m. ji turi savo filialą Aalborge. Pagrindinės šios mokyklos veiklos kryptys yra šios: l) bibliotekininkų rengimas; 2) bibliotekininkystės ir informacijos mokslų magistrų rengimas; 3) bibliotekininkų kvalifikacijos kėlimas; 4) moksliniai tyrimai; 5) konsultacijos. Visos veiklos kryptys, o taip pat tarptautinio bendradarbiavimo principai trumpai aptarti šiame straipsnyje.