Apie metodo sampratas - Jonutytė, Jurga (Colloquia, 2025)
Aušra Jurgutienė 2023. Dekonstrukcinių skaitymų užrašai, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 310 p., ISBN 978-609-425-286-0.