Lyginamoji literatūra postkritinių teorijų epochoje: grėsmė ar galimybė? - Bagdonė, Karolina; Gudavičiūtė, Barbora (Colloquia, 2025)
Diskusijoje dalyvavo asociacijos narės – jos įkūrėja ir ilgametė pirmininkė prof. Nijolė Kašelionienė, steigėjos: Lietuvių literatūros ir tautosakos instituto vyriausioji mokslo darbuotoja prof. Aušra Jurgutienė ir Vytauto Didžiojo universiteto docentė Žydronė Kolevinskienė. Taip pat Vilniaus universiteto docentė Jūratė Levina. Kalbėjo ir dr. Donata Mitaitė, dr. Laura Laurušaitė, dr. Gintarė Bernotienė, prof. dr. Eglė Kačkutė-Hagan, doc. dr. Audinga Peluritytė-Tikuišienė. Diskusiją užbaigė prof. dr. Viktorija Skrupskelytė, kuriai buvo suteiktas LLLA garbės nario vardas. Ją moderavo dr. Karolina Bagdonė.