Moterų apgyvendintas istorijos pasakojimas - Pabarčienė, Reda (Colloquia, 2024)
Moterų istorijos eskizai: XIX a. antra pusė – XX a. pirma pusė, 2024. Sudarė Birutė Avižinienė ir Ramunė Bleizgienė, Vilnius: Lietuvių literatūros ir istorijos institutas, 400 p. ISBN 978-609-425-393-5.