,,Tas laisvės troškimas“ (arba Kodėl verta tyrinėti jaunimo subkultūrines grupes) - Račiūnaitė-Paužuolienė, Rasa (Colloquia, 2024)
Egidija Ramanauskaitė, Kaunas Hippies: Searching for Identity 1966-1972: A Monograph