Icchoko Mero "Lygiosios trunka akimirką" nelygioje kovoje su cenzoriais. Žurnalo „Дружба народов“ redakcija. Drg. Mero rankraščio aptarimo stenograma. 1963 m. liepos 8 d. - Mačianskaitė, Loreta (Colloquia, 2024)
-