Stengdavomės laikytis Hipokrato priesaikos – svarbiausia nekenkti! - Vasiliauskas, Saulius (Colloquia, 2024)
Lituanistę, socialinių mokslų daktarę docentę Reginą Kuzmaitę-Norkevičienę kalbina Saulius Vasiliauskas