Su meile ir ilgesiu parašyti atsiminimai - Mitaitė, Donata (Colloquia, 2023)
Mūsų Irena. Atsiminimai apie Ireną Veisaitę, sudarytoja Reda Pabarčienė. Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2023, 390 p., ISBN 978-609-425-339-3