Laikinosios sostinės šturmas, arba kaip Viktorija Šeina tvirtovės miestą ėmė - Žakevičienė, Indrė (Colloquia, 2015)
Viktorija Šeina, Laikinoji sostinė lietuvių literatūroje: Monografija, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2014, 290, [2] p. ISBN 978-609-425-135-1.