Asmeninė poezijos istorija - Satkauskytė, Dalia (Colloquia, 2018)
Algis Kalėda, Kornelijaus Platelio kūrybos kontekstai, arba tarp Dioniso ir Apolono, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2016, 245 p., ISBN 978-609-425-178-8