Ką poetas rašo popieriaus skiautėje? - Rėklaitytė, Akvilė (Colloquia, 2018)
Marcelijus Martinaitis, Viskas taip ir liks: 1988–2013 metų užrašai, sudarė ir parengė Valentinas Sventickas, Vilnius: Lietuvos rašytojų sąjungos leidykla, 239 p. ISBN 978-9986-39-996-4