Literatūrinės baltistikos kompendiumas - Laurušaitė, Laura (Colloquia, 2019)
Vigmantas Butkus, Literatūrinė baltistika: Samprata, raida, perspektyvos: monografija, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2018, 224 p., ISBN 978-609-425-233-4