Vienas laukas, daug sklypų - Šeferis , Vaidas (Colloquia, 2020)
The Literary Field under Communist Rule, edited by Aušra Jurgutienė & Dalia Satkauskytė, Boston: Academic Studies Press, 2018. Series: “Lithuanian Studies without Borders”. ISBN: 9781618119773 (hardcover); ISBN 9781618119780 (electronic); 258 pp.