Akademinis Maironio balsų ansamblis - Šidlauskas, Marijus (Colloquia, 2020)
Maironio balsai: Kūryba, veikla, atmintis (kolektyvinė monografija), sud. Manfredas Žvirgždas, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2019, 775 p., ISBN 978-609-425-251-8