Nauja etnomuzikologinė monografija: šiuolaikiškai apie tradiciją, globaliai apie bendruomeniškumą, profesionaliai apie mėgėjiškumą - Sadauskienė, Jurga (Colloquia, 2020)
Aušra Žičkienė, Savaiminė daina: nežymus būvis, tradicinės struktūros, vietinės reikšmės,globali raiška, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2019. ‒ 352 p., ISBN 978-609-425-276-1