Atviros durys - Gūtmane , Zanda; Ostups, Artis (Colloquia, 2021)
Liepojos universiteto (Latvija) profesorę Zandą Gūtmanę kalbina literatūrinio internetinio latvių žurnalo punctum vyriausiasis redaktorius Artis Ostupas