Laiškai, gyvenimo palydovai ir liudininkai - Daugirdaitė, Solveiga (Colloquia, 2026)
Janinos Degutytės laiškynas, 2025. Sudarė Giedrė Šmitienė, kn. 1: Nemeilės šešėly: susirašinėjimas su motina Janina Degutiene, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 303 [1] p., ISBN 978-609-425-408-6; kn. 2: Tveriantis ryšys: susirašinėjimas su Bronislava Jacevičiūte-Jėčiūte, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 384 [1] p., ISBN 978-609-425-410-9; kn. 3: Draugystė laiškais: susirašinėjimas su Lena Rapaliene, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 273 [1] p., ISBN 978-609-425-409-3.