Mikalojaus Konstantino Čiurlionio korespondencijos skaitymai - Szulska, Inesa (Colloquia, 2025)
Radosław Okulicz-Kozaryn, Nijolė Adomavičienė, Petras Kimbrys 2019. Mikalojus Konstantinas Čiurlionis. Korespondencija, I tomas: 1892–1906 – Korespondencja, tom I: 1892–1906, teksto ir paaiškinimų parengimas, įvadas Radosław Okulicz-Kozaryn, įvado bendraautorystė, pirminis teksto dešifravimas, kalendorius ir laiškų katalogas Nijolė Adomavičienė, lenkiško teksto redagavimas Helena Żytkowicz, vertimas į lietuvių k., paaiškinimų papildymai, rodyklės Petras Kimbrys, laiškų katalogo vertimas, lenkiško teksto korektūra Beata Piasecka, mokslinis redaktorius Tadeusz Bujnicki, lietuviško teksto redagavimas ir korektūra Aurelija Gražina Rukšaitė, konsultacijos Rasutė Andriušytė-Žukienė, Osvaldas Daugelis, Rokas Zubovas, Kaunas: Nacionalinis M. K. Čiurlionio dailės muziejus, 552 p., ISBN 978-9955-471-71-4 ISBN 978-9955-471-72-1 Radosław Okulicz-Kozaryn, Nijolė Adomavičienė, Petras Kimbrys 2024. Mikalojus Konstantinas Čiurlionis. Korespondencija, II tomas: 1907–1910 – Korespondencja, tom II: 1907–1910, teksto ir paaiškinimų parengimas, įvadas Radosław Okulicz-Kozaryn, kelių tekstų vertimas į lenkų kalbą Nijolė Adomavičienė, įvado bendraautorystė, pirminis teksto dešifravimas, kalendorius ir laiškų katalogas Petras Kimbrys, vertimas į lietuvių k., paaiškinimų papildymai, rodyklės, dalies tekstų vertimas Audra Kairienė, lenkiško teksto redagavimas Helena Żytkowicz, mokslinė redaktorė Nida Gaidauskienė, lietuviško teksto redagavimas ir korektūra, rodyklės Aurelija Gražina Rukšaitė, lenkiško teksto korektūra, kalendoriaus vertimas Joanna Tabor, Kaunas: Nacionalinis M. K. Čiurlionio dailės muziejus, Uždaroji dizaino ir leidybos AB Kopa, 455 p., ISBN 978-9955-471-71-4 ISBN 978-9955-471-92-9