Atsimenanti, apmąstanti, reaguojanti kritika. Laudacijos 2025 m. Vytauto Kubiliaus premijos laureatei Jūratei Čerškutei - Bernotienė, Gintarė; Žvirgždas, Manfredas; Terleckas, Antanas (Colloquia, 2025)
-