Ką atveria šimtametis mokyklinis lietuvių literatūros kanonas? - Kolevinskienė, Žydronė (Colloquia, 2025)
Viktorija Šeina, Aistė Kučinskienė 2024. Mokyklinis lietuvių literatūros kanonas: šimtmečio raidos rekonstrukcija, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 614 p. ISBN 978-609-425-399-7