XX a. modernisto estetinės pažiūros laiko pinklėse - Rėklaitytė, Akvilė (Colloquia, 2024)
Marcelijus Martinaitis 2023. Poezijos pinklės, sudarė Antanas Rybelis, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos instituto leidykla, 579 p., ISBN 978-609-425-361-4.