Kaip „lietuvėjo“ Kaunas - Lazauskienė, Aistė (Colloquia, 2024)
Mindaugas Balkus, Kaip Kovno tapo Kaunu. Miesto lituanizavimas 1918–1940 m.: monografija: Kaunas, Vytauto Didžiojo universiteto leidykla, 2023, 247 p., ISBN 978-609-467-550-8