Literatūros kanono dirbtuves aplankius - Jurgutienė, Aušra (Colloquia, 2023)
Lietuvių literatūros kanono dirbtuvės: (XIX a. pabaiga – XX a. pirma pusė): kolektyvinė monografija, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2022, 633 p., ISBN 978-609-425-330-0