Ledo litva, akmens atmintis, aš ir Gediminas - Baliutytė, Elena (Colloquia, 2014)
Skirmantas Valentas, Kalbos stigmos poezijoje: (Prō)nōmen, Šiauliai: VšĮ Šiaulių universiteto leidykla, 2012, 296 p., ISBN 978-609-430-159-9