Reikšminga teologinių aspektų visuma (Dalia Čiočytė, Literatūros teologija: teologiniai lietuvių literatūros aspektai) - Mikelaitis, Gediminas (Colloquia, 2015)
Dalia Čiočytė, Literatūros teologija: Teologiniai lietuvių literatūros aspektai, Vilnius: Vilniaus universitetto leidykla, 2013, 340 p., ISBN 978-609-459-269-0