Lietuvių emigracinės aksiologijos peizažas - Laurušaitė, Laura (Colloquia, 2015)
Lietuviškumo ribos: Tautinių vertybių kaita XX amžiaus pabaigos – XXI amžiaus pradžios lietuvių (e)migrantų autorių literatūroje, Vilnius: Edukologija, 2013, 294 p., ISBN 978-9955-20-925-6.