Meteoro nušviesti - Mitaitė, Donata (Colloquia, 2016)
Solveiga Daugirdaitė, Švystelėjo kaip meteoras: 1965-ieji su Simone de Beauvoir ir Jeanu Pauliu Sartre’u, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2015, 271 p., ISBN 978-609-425-154-2