Sovietmečio literatūros žvalgytuvės (kolektyvinė monografija, sudarė Dalia Satkauskytė, Tarp estetikos ir politikos: Lietuvių literatūra sovietmečiu) - Šidlauskas, Marijus (Colloquia, 2016)
Tarp estetikos ir politikos: Lietuvių literatūra sovietmečiu (kolektyvinė monografija, sudarė Dalia Satkauskytė), Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2015, 520 p., ISBN 978-609-425-143-6