Savęs suvokimas, arba apie baltų santykį su pasauliu - Kvašytė, Regina (Colloquia, 2016)
Baltiška, tautinė, regioninė savimonė baltų literatūrose ir kultūrose = Baltiskā, tautiskā, reģionālā pašapziņa baltu literatūrās un kultūrās = Baltic, national, regional identity in Baltic literatures and cultures: Straipsnių rinkinys, sudarė ir parengė Vigmantas Butkus, Viktorija Jonkutė, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2015, 267 [2] p. ISBN 978-609-425-146-7