Naujai apie ribas ir paribius - Šidlauskas, Marijus (Colloquia, 2017)
Audinga Peluritytė, Ribos architektonika: Šiuolaikinė lietuvių literatūra ir kontekstai, Vilnius: Vilniaus universitetas: Vilniaus universiteto leidykla, 2016, 243 p., ISBN 978- 609-459-712-1