Ar laikas tolina Maironį? (Maironis: Laiškai. Atsiminimai) - Adomavičienė, Laimutė (Colloquia, 2017)
Maironis: Laiškai. Atsiminimai, sudarė ir parengė Eugenijus Žmuida, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2016, 810 p., ISBN:978-609-425-199-3