Apie Maironį, bet ir apie mus pačius (Apie Maironį: Maironio kritinės recepcijos rinktinė (1890–2010)) - Šeina, Viktorija (Colloquia, 2017)
Apie Maironį: Maironio kritinės recepcijos rinktinė (1890–2010), sudarė Tomas Andriukonis, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2016, 666 p., ISBN 978-609-425-201-3